м. Київ, вул. Терещенківська, 13, оф.22
Режим роботи: пн.–пт. 1000–1800, сб. 1000–1600

Імун Буст визнано продуктом року 2023!

Імун Буст визнано продуктом року 2023!
11 июля 2023

Початок липня приніс нам добрі новини, і ми не лише про новий пакет допомоги від союзників для протистояння російській загарбницькій війні.
Новий продукт 4Life Immune Boost (Імун Буст) отримав найвищу платинову нагороду від Titan Awards та був названий продуктом 2023 року.
Журі Titan Awards складається з керівників компаній вищої ланки з усього світу. Їхня першочергова мета – визнання «прихильності та довіри» з дотриманням неупередженості протягом суддівства.

Журі премії 2023 року заявило: «Після ретельної оцінки наданого 4Life продукту, ми дійшли висновку, що він є найкращим».
На сьогоднішній день в активі 4Life вже є десятки нагород за науку, продукти та унікальні формули, однак отримання титулу «Продукт року» під час святкування компанією своєї 25 річниці робить це визнання дійсно особливим.

Президент і генеральний директор 4Life Research, а також голова правління Асоціації прямих продажів (DSA) Денні Лі заявив наступне: «Від імені наших засновників Девіда та Бьянки Лізонбі, я поздоровляю усіх працівників та незалежних дистриб’юторів. Наш безперервний спільний успіх вимагає довершеності на кожному рівні. Імун Буст – це чудовий продукт. Це велика честь, отримати відзнаку від незалежного журі, що складається з наших колег, за прикладені зусилля».

4Life, Імунна компанія, найпершою вивела на ринок дослідження трансфер фактору, має офіси у десятках країн для обслуговування споживачів по всьому світу.

Вернуться к списку новостей