м. Київ, вул. Терещенківська, 13, оф.22
Режим роботи: пн.–пт. 1000–1800, сб. 1000–1600

10 років дружби і співпраці!

10 років дружби і співпраці!
27 января 2022

10-річчя дружби та шефства Центру «Трансфер фактор 4Life Україна» над Будинком дитини

Ось уже десять років минуло з того дня, коли керівництво Центру «Трансфер фактор 4Life Україна» Ірина Большакова та Григорій Кравченко вперше завітали у Будинок дитини в місті Боярка і стали постійними шефами даного закладу.

Протягом цього часу  Центр виконував різноманітний спектр робіт та задач, а саме: лікування, навчання, харчування, засоби особистої гігієни, участь у святах з подарунками.

Були виконані ремонтні роботи у всіх частинах трьохповерхової будівлі для створення комфортних та зручних умов проживання дітей, які цього потребують як ніхто інший.

На превелике щастя є люди, які не стоять осторонь чужої біди, які готові протягти руку підтримки, адже ми наповнюємо свої серця чимось світлим і радісним, роблячи добро іншим. Тому шефство над вихованцями Будинку дитини стало невід’ємною частиною нашого життя та життя наших партнерів, яка приносить радість і дітям, і нам.

Хочемо висловити слова глибокої вдячності нашим партнерам із США – Міжнародному Благодійному фонду компанії 4Life та керівництву і співробітникам відділу Євразії – Тайлеру Мадсену, Болдмаа Нямдоо та Світлані Тафт, а також українським партнерам: Ірині Непомнящій, Ірині та Олегу Гончаренкам за меблі та ресепшн, Ірині Стальній та Олені Івановій  за чудові майстер-класи та постійну участь у всіх святкових заходах, сім’ям Інні та Владиславу Пшеничним, Ірині Герасимовій та Крістіні Барташ, Любові та Вірі Ковальчук, Ксенії Лурьє і її друзям, Олені Малиновській та Станіславу Сіренко за меблі, їжу, солодощі та багато корисних і необхідних речей для Будинку дитини.     

Посилання на короткий фотозвіт і відгук наших підшефних дивіться на сторінці Благодійність


Вернуться к списку новостей