м. Київ, вул. Терещенківська, 13, оф.22
Режим роботи: пн.–пт. 1000–1800, сб. 1000–1600

Дослідження активаційного періоду Трансфер Фактора

Дослідження активаційного періоду Трансфер Фактора
17 ноября 2022

NIS – це всесвітньо відома лабораторія повного спектру досліджень, що спеціалізується на визначенні переваг натуральних продуктів для імунної системи. В науковому процесі лабораторія дотримувалася золотих стандартів: це було плацебо-контрольоване, рандомізоване, подвійне сліпе перехресне дослідження.

Головний науковий співробітник 4Life Девід Волмер зазначив: «Результати були неперевершеними. Було доведено, що шістсот міліграмів 4Life Трансфер Фактору активізують імунну систему вже за дві години. Ми вивчали зв’язок між трансфер фактором та імунною відповіддю протягом десятиліть, однак це було перше дослідження із вимірювання саме активаційного періоду».

Більш ніж 20 років дослідницького досвіду надали NIS репутацію джерела надійних наукових даних. Зазначене дослідження 4Life Трансфер Фактору було проведено для отримання результатів, що базуються на науковому ефекті, а не випадковості. Воно проводилося доктором Гітте Дженсен (Dr. Gitte Jensen), засновником та науковим керівником у лабораторіях NIS.

Коментар д-ра Дженсен: «Під час дослідження ми виявили, що 4Life Трансфер Фактор починає імунну комунікацію дуже швидко».

Відмінний результат, немає чого додати! Тож не відкладайте турботу про власне здоров’я на потім, піклуйтеся про власний імунітет заздалегідь, щоб він піклувався про вас.

Вернуться к списку новостей