м. Київ, вул. Терещенківська, 13, оф.22
Режим роботи: пн.–пт. 1000–1800, сб. 1000–1600

Трансфер Фактор Метаболайт - шлях до здоров'я щитоподібної залози

Трансфер Фактор Метаболайт - шлях до здоров'я щитоподібної залози
30 марта 2023

Щитоподібна залоза (лат. glandula thyroidea) – одна з найважливіших залоз ендокринної секреції. Вона відіграє значну роль в метаболізмі, рості і розвитку організму та допомагає регулювати багато функцій нашого тіла за допомогою постійного вивільнення певної кількості гормонів у кров’яне русло.

На жаль, порушення функцій щитоподібної залози у сучасних умовах носять масовий характер: за статистикою, на них страждають 4% людства, зокрема на аутоімунні тиреоїдити, при чому кількість хвороб у жінок перевищує чоловічий показник у 8 разів.

Life Трансфер Фактор Метаболайт був розроблений спеціально для підтримки щитоподібної залози, адже під впливом її діяльності знаходяться такі показники, як частота серцевих скорочень, глибина дихання, набір та втрата маси тіла. Окрім того, функції щитоподібної залози впливають на контроль температури тіла та рівень холестерину. Регулярне застосування антиоксидантів важливе для підтримки стабільного фізіологічного здоров’я, адже після вживання їжі з високим рівнем жиру та/чи цукру наш організм опиняється у стані окислювального стресу.

Саме тому новий Трансфер Фактор Метаболайт створено комплексним продуктом, який допомагає підтримувати здоровий обмін речовин на постійній основі. Він містить ключові ефективні інгредієнти для оптимальної роботи щитоподібної залози, нормального метаболізму після їжі, належного вироблення гормонів, а також покращення функцій імунної системи.

Вернуться к списку новостей