м. Київ, вул. Терещенківська, 13, оф.22
Режим роботи: пн.–пт. 1000–1800, сб. 1000–1600

4Life продовжує розробку нових формул та патентує власні продукти

4Life продовжує розробку нових формул та патентує власні продукти
15 мая 2023

Старший віцепрезидент з маркетингу Келлі Беллероуз прокоментувала подію наступним чином: «Патенти захищають наші унікальні формули та додають нашим продуктам конкурентних переваг на ринку. Ренуво – один з найпопулярніших продуктів, тож варто відсвяткувати ще один патент на нього!»

На сьогодні в активі 4Life 17 патентів США та 65 міжнародних патентів, ще десятки очікують на підтвердження відповідними органами. Варто зазначити, що патентування стосується не лише самих продуктів, а й формул та виробничих процесів. Щойно отриманий патент на Ренуво буде діяти протягом 14 років.

Головний науковий співробітник Девід Волмер: «Патенти 4Life розробляються для захисту нашої справи сьогодні, завтра та багато років наперед. Ми – компанія на багато поколінь. Наші наукові та дослідницькі надбання слугують для визнання трансфер факторів як світових лідерів у галузі імунології.

4Life, компанія імунної системи, першою представила дослідження трансфер факторів на ринку, має офіси у десятках країн для обслуговування клієнтів по всьому світу.

Приєднуйтесь!

Вернуться к списку новостей