м. Київ, вул. Терещенківська, 13, оф.22
Режим роботи: пн.–пт. 1000–1800, сб. 1000–1600

CEO 4Life призначено головою Асоціації прямих продажів

CEO 4Life призначено головою Асоціації прямих продажів
19 июня 2023

14 червня у Скотсдейлі (штат Арізона, США) Рада директорів та члени Асоціації прямих продажів (DSA) одностайно проголосували за призначення президента та CEO компанії 4Life Денні Лі головою Асоціації. Одразу після цього ексголова Кевін Гост з USANA провів урочисту церемонію передачі повноважень.

Чудова новина, що свідчить про вагомий внесок 4Life у діяльність Асоціації та її гідне місце серед лідерів компаній прямого продажу!

З 1910 року DSA займається просуванням, захистом та охороною діяльності у сфері прямих продажів. На самому початку історії 4Life засновники Девід та Бьянка Лізонбі впровадили в нашу корпоративну культуру глибоку повагу до управління, етичного лідерства та альтруїстичного партнерства. 4Life є лідером галузі та членом DSA вже більше 20 років.

У 2017 році Денні став одним з перших керівників, хто забезпечив фінансування розвитку Ради з саморегуляції продажів (DSSRC). Ця програма підпорядковується BBB National Programs та займається охороною діяльності в галузі мережевого маркетингу, використовуючи найкращі методи контролю та звітності.

В якості голови DSA Денні буде представляти колективні інтереси більш ніж 120 компаній-членів спілки, на долю яких припадає 8 мільйонів продавців та 45 мільйонів клієнтів по всій території п’ятдесяти Сполучених Штатів Америки та Пуерто-Ріко.

Центр Трансфер Фактор 4Life UA щиро вітає пана Лі з призначенням та бажає успіху на новій посаді! Ми пишаємося, що новим головою такої солідної організації обрано саме СЕО 4Life Research!

Вернуться к списку новостей