м. Київ, вул. Терещенківська, 13, оф.22
Режим роботи: пн.–пт. 1000–1800, сб. 1000–1600

100% якість молозива

100% якість молозива
08 сентября 2023

Для виготовлення такого високотехнологічного продукту, як Трансфер Фактор, потрібно мати повну впевненість у якості сировини. 4Life має справу лише із фермами, діяльність яких сертифікована спілкою фермерів, що гарантують відповідальне управління (FARM) чи незалежною професійною організацією з сертифікації харчових продуктів (Validus).

Це стовідсоткове підтвердження є результатом кількох років тяжких зусиль та співпраці. FARM та Validus удвох підтримують лише найкращі умови утримання тварин та дотримуються найвищих стандартів безпеки й санітарії.

4Life є частиною Національної програми молочних продуктів (FARM) та Об’єднання виробників яєць (UEP), що запевняє у гуманності умов утримання корів та курей.

Старший науковий співробітник 4Life доктор Девід Волмер заявив з цього приводу: «Ми пишаємося нашою історією разом із фермерами, які збирають для нас молозиво. Ці відносини, по-перше, та найголовніше, переконують у гарних умов життя тварин. За умов виробництва Трансфер Факторів, 4Life використовує залишки молозива після лише після того, як телята отримали свою порцію для запуску первинного (наївного) імунітету. Наше партнерство з виробниками, сертифікованими FARM та UEP, підкреслює важливість, покладену нами на стійкий розвиток».

4Life, компанія імунної системи, що найпершою представила дослідження трансфер факторів для широкого ринку, має офіси у десятках країн для обслуговування споживачів по всьому світу. 

Приєднуйтесь!

Вернуться к списку новостей