м. Київ, вул. Терещенківська, 13, оф.22
Режим роботи: пн.–пт. 1000–1800, сб. 1000–1600

Нова відзнака якості продуктів 4Life!

Нова відзнака якості продуктів 4Life!
24 ноября 2023

НСФ, або Національний санітарний фонд (англ. NSF – National Sanitation Foundation) – це організація з тестування, інспекції та незалежної сертифікації, місія якої – покращити здоров’я людства та нашої планети. Регуляторні органи, комерційні компанії та споживачі давно орієнтуються на стандарти якості НСФ, яка впроваджує послуги, що дозволяють укріпити споживчий захист та підтвердити належну виробничу практику. Сертифікація НСФ доступна лише для найякісніших продуктів з перевіреними твердженнями на етикетці.

Віцепрезидент з маркеингу Келлі Белероуз висловилася з приводу підтвердження якості продукції 4Life печаткою НСФ: «Наша нова сертифікаційна позначка доводить, що продукти 4Life було обстежено НСФ та вони відповідають жорстким стандартам цієї організації».

Керівник світового ланцюгу поставок Нейт Булер додав: «Наші виробничі потужності перевірялися НСФ роками. Чудово, що ми нарешті можемо продемонструвати печатку НСФ на наших етикетках для Трай-Фактору Плюс. Ця позначка є ще одною відзнакою нашого рівня науки, якості та докладених зусиль».

Віцепрезидент із розробки продуктів доктор Лорі Хан також дала свій коментар: «Наука, підкріплена дослідженнями та публікаціями, чітко вирізняє нас поміж інших компаній».

За останні два роки 4Life опублікувала вісім рецензованих статей у поважних наукових журналах. Найсвіжіша публікація була в Міжнародному журналі молекулярних наук та незабаром буде доступна на 4Life.com. Інші десять досліджень очікуються до виходу у різних періодичних виданнях у наступні два роки.

Власна команда 4Life з дослідження й розробки складається з докторів наук та експертів щодо питань імунної системи. Медична консультаційна рада включає практикуючих лікарів та експертів-нутриціологів у галузі імунології. Компанія співпрацює з університетами, науково-дослідними інститутами та лабораторіями по всьому світу.

Приєднуйтесь до кращих!

Вернуться к списку новостей